Gimnastično društvo Novo mesto

Namenitev dela dohodnine za donacije

Gimnastično društvo Novo mesto ima status Društva v javnem interesu, s čimer se uvršča na seznam upravičencev, katerim je mogoče nameniti del dohodnine za donacije.
Na vas se torej obračamo s prošnjo, da donirate našemu društvu. Takšna donacija vam ne bo povzročila nobenega dodatnega finančnega bremena, ampak gre iz sredstev, ki bi vam jih v vsakem primeru odvedla država. Kot davčni zavezanec lahko upravičencem do donacije namenite od 0,1 % do največ 0,5 % dohodnine.

Z donacijo boste pripomogli k stalnim cenam vadbe v rekreativnih programih športne gimnastike in k razvoju tekmovalne športne gimnastike.
Veseli bomo, če prošnjo posredujete tudi svojim najbližjim in prijateljem. Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč.

Izpolnjen obrazec predate nazaj v društvo (trenerjem v telovadnici), lahko ga pošljete sami ali odnesete na Davčni urad Novo mesto, Kandijska cesta 21, 8000 Novo mesto ali podate zahtevo preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si.
upravičenec: Gimnastično društvo Novo mesto
davčna številka: 90316444
odstotek, ki ste ga pripravljeni donirati: 0,1% – 0,5%

Obrazec si lahko natisnete sami, zanj lahko zaprosite tudi v telovadnici in prejeli ga boste skupaj s položnico za vadnino v naslednjem mesecu.

V primeru, da ste to že storili v preteklih letih, obrazca ni potrebno ponovno izpolnjevati, saj vaša odločitev velja do preklica oz. spremembe.

Obrazca za tiskanje:
obrazec za donacijo (že vpisano 0,5%)
obrazec za donacijo (prazno polje – % vpišete sami)