Gimnastično društvo Novo mesto

Gym Novo mesto na Holyjevem memorialu

28.10.2013 | 09:50  (objavljeno na Lokalno.si)

Včeraj, 27.10. 2013, je v Brežicah potekala druga tekma jesenske sezone v ženski stopenjski gimnastiki. Tekmovale so deklice od 1. do 5. nivoja. Sodelovalo je več društev iz cele Slovenije. Udeležile so se ga tudi predstavnice gimnastičnega društva Gym Novo mesto in navdušile.Gym Novo mesto na Holyjevem memorialu

Najmlajše, 1. stopnjo, so predstavljale kar tri ekipe, vse so zasedle stopničke. Posamično je bila Ema Udovič prva, Alina Brajer druga in Olina Radež tretja.

2. stopnja je bila sestavljena iz dveh ekip, ki sta se prav tako odrezali vrhunsko. Zasedli sta prvo in drugo mesto. Posamično so tudi tokrat zavzele vse stopničke. Neža Erpič je bila prva, Lana Oberč druga in Lisa Ulaga tretja.

3. stopnjo sta zastopali samo dve posameznici. Tjaša Guštin je prepričljivo premagala konkurenco in bila prva, Neža Brkopec pa ji je sledila na drugem mestu.

Ekipa 4. stopnje je zasedla 1. mesto, dekleta pa so se kot posameznice zopet izkazale. Razvrstile so se kar na vsa prva štiri mesta. Sara Letič je bila prva, Maša Trampuš druga, Klara Udovč tretja ter Ana Gimpelj četrta.

V zadnjem turnusu so svoje atribute uspešno pokazale tudi predstavnice 5. stopnje. Maja Zaman je bila prva, Neva Kovač tretja in Mojca Horvat Trunkelj četrta.

Novomeščanke so se odrezale več kot odlično in pokazale dobro pripravljenost za nadaljevanje sezone. Vsem iskreno čestitamo in želimo veliko podobnih uspehov še naprej.

N. Ž.