Gimnastično društvo Novo mesto

Programi

IMG_2251[1]
GIMNASTIČNI VRTEC (skupina “PICKI”)


Vadba je namenjena predšolskim otrokom (starim od 3 – 5 let). Znotraj vadbe se otroci spoznavajo z različnimi motoričnimi nalogami, s katerimi razvijajo vse gibalne sposobnosti.

več …

_MG_0456
GIMNASTIČNA ABECEDA (deklice stare 6 let)


Vadba je namenjena deklicam, ki bodo v koledarskem letu dopolnile 6 let.

več …

_MG_0526 (2)

REKREATIVNA GIMNASTIKA


V rekreativni gimnastiki telovadci na začetku osvojijo osnovne gimnastične prvine. Če nadaljujejo s treningi, se naučijo tudi težje gimnastične prvine.

več …

gimko
GIMKO


Program je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki lahko v okviru bivanja v šoli opravijo tudi to aktivnost najkasneje do 15.30 ure.Poteka 1 x tedensko po eno šolsko uro.

več …

Opis 8

ŽENSKA TEKMOVALNA GIMNASTIKA


Program ženska tekmovalna gimnastika je namenjen deklicam, ki bi rade trenirale športno gimnastiko in se udeleževale tekmovanj.

več …

IMG_4920

MOŠKA TEKMOVALNA GIMNASTIKA


Program obvezne vaje (OV1, OV2, OV3) je namenjen vsaj 6 let starim dečkom, ki bi radi trenirali športno gimnastiko in se udeleževali tekmovanj.

več …

_MG_0602

AKROBATIKA


Program »akrobatika« je namenjen fantom, ki se redno udeležujejo tekmovanj v »Akrobatiki« in »Gimnastiki za vse« pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije.

več …

Podpora klubom

STROKOVNA PODPORA


Gimnastika je gotovo eden izmed bazičnih športov, ki nedvomno vzpostavi osnovne gibalne prvine. Tekmovalci dobijo poleg specializacije v svojem športu tudi dodatno gibalno motoriko.

več …

Opis 5

ORGANIZACIJA OSTALIH DOGODKOV


Gimnastika, še posebno tekmovalna spada med športe, ki so gotovo zelo zahtevni. Zato v naš program uvajamo tudi ostale dogodke, ki popestrijo naporne vsakodnevne treninge.

več …