Gimnastično društvo Novo mesto

Novomeške gimnastičarke uspešno zaključile spomladanski del tekmovanj

29.5.2011 | 07:30  (objavljeno na Lokalno.si)

V Ljubljani je včeraj potekal Pokal Zelene jame 2011, ki so se ga udeležile tudi gimnastičarke TVD Partizan. Tekme se je udeležilo zelo veliko tekmovalk in so predstavljale močno konkurenco. Dekleta so se odlično odrezale in sezono zaključile z lepimi rezultati.Novomeške gimnastičarke uspešno zaključile spomladanski del tekmovanj

V 1. nivoju so gimnastičarke TVD Partizana ekipno zasedle 4. mesto. Med posameznicami se je najbolje odrezala Veronika Sadek, ki je bila osma.

V naslednjem, 2. nivoju, so bila dekleta ekipno prav tako četrta. Klara Udovč je bila najuspešnejša posameznica naše ekipe in je zasedla 10. mesto.

Tretji nivo je bil za TVD Partizan najlepše obarvan, saj so bile tukaj gimnastičarke iz Novega mesta srebrne. Med posameznicami je bila najuspešnejša Neva Kovač, ki je bila četrta, na deveto mesto pa se je uvrstila Maša Trampuš.

Tekmovalke v četrtem nivoju so bile ekipno pete.

Tekma, ki se je odvijala v športni dvorani Slovan, na Kodeljevem, je za novomeške gimnastičarke predstavljala zadnjo tekmo v spomladanskem delu sezone. Jeseni jih čakajo novi izzivi, zato se bodo sedaj najprej zasluženo odpočile, nato pa pripravile na jesenski del tekmovanj.

Nina in Igor Kovač