Gimnastično društvo Novo mesto

Zabaven zaključek leta v TVD Partizan: deklice tekmovale proti mamicam

24.12.2011 | 09:15 (objavljeno na Lokalno.si)

V gimnastičnem društvu so zaključek sezone 2011 v stopenjski gimnastiki za dekleta organizirali na zabaven način. V gimnastični dvorani, ki je del dvorane Leona Štuklja, so tokrat skupaj z dekleti tekmovali tudi njihovi starši. Kar dvajset staršev se je pogumno udeležilo tekme.

Svoje športne sposobnosti so morali pokazati na parterju, gredi in preskoku. Gimnastičarke soZabaven zaključek leta v TVD Partizan: deklice tekmovale proti mamicam svoj del suvereno opravile, starši pa so se prav tako zelo potrudili, da so se vsaj za nekaj ur prelevili v prave telovadke in telovadce. Prvo mesto sta osvojili Pija Kapš in mamica Vesna, drugo mesto sta zasedli Mojca Hrovat Trunkelj in mamica Adrijana, na tretjem mestu pa sta bili Maja Zaman in mamica Vesna.

Po gimnastični tekmi so se pomerili še v štafetnih igrah, kjer pa so dekleta tekmovala proti staršem. Bil se je hud boj za zmago. Do konca je bilo vzdušje borbeno in napeto, na koncu je bil rezultat neodločen.

Sledila je uradna podelitev medalj za osvojitev posameznega nivoja v stopenjski gimnastiki, ki jo prireja Gimnastična zveza Slovenije. Dekleta so v tekmah skozi celo leto pridno zbirale točke in tako osvojile nivoje. Društvo je gimnastičarkam pripravilo presenečenje in vsem podarilo Zabaven zaključek leta v TVD Partizan: deklice tekmovale proti mamicammajice z novim logotipom društva.

Na koncu so dekleta svoje trenerke presenetile in jih izzvale, da tudi same pokažejo svoje gimnastično znanje ter jih pri tem tudi ocenile. Po tehtnem premisleku so glede na pokazano, vsem podelile priznanje za najboljši trenerki ter pomočnice.

Srečanje je potekalo v veselem in zabavnem vzdušju. V naslednjem tednu načrtujejo še zabavo v pižamah, ko bodo dekleta skupaj s trenerkami in pomočnicami prespale v njihovi dvorani ter izvedli dva treninga. Tako bo leto uspešno zaključeno, nato pa jih čakajo novi izzivi v letu 2012. Želimo jim veliko dobrih rezultatov, nobenih poškodb in obilo zabave.

TVD Partizan